Menu

Om os

 

ASH blev grundlagt i 2000 af to kreative hjerner: Leonello Calvani og Patrick Ithier. Uafhængig og oprørsk tager ASH gang på gang på eksotiske ture i deres søgen efter nye horisonter. Glamourøse detaljer møder storbyens puls i ASHs varme univers der giver liv til en kollektion med oceaner af muligheder. 

Deres sko reflekterer en baggrund inden for fransk luksus design fusioneret med italiensk læder og håndværk. Filosofien bag ASH blev skabt på to unikke ideer: Bevidsthed om distribution og priser og samtidig skabe cool, unikke produkter til modebevidste kunder. ASH skoen er målrettet den trendsættende generation af mænd og kvinder, der rejser til de mest fashionable hovedstæder i verden.

MAINLINE

ASH mainline repræsenterer signaturlinjen hos ASH. ASH mainline indeholder smukke platforms og wedges, super komfortable ballerinaer og sexede stiletter, cool hverdagsstøvler, rå og trendy støvletter og de hotteste nye sandaler. De kommer alle i et unikt og edgy design. 

SPORTSLINE

ASH Sportline- kollektion - ASH sneakers i luksuriøse kvaliteter – er med tiden blevet synonym med brandet ASH. Her finder du komfortable sneakers med en ekstra rebelsk, edgy og rock'n'roll attitude!

HANDELSBETINGELSER                   

Du kan se vores handelsbetingelser her

 

 

 

 

ASH.dk lukker ned og du viderestilles derfor til ShoesOnSale.dk - et luksus skooutlet, hvor du kan shoppe ASH og mange andre mærker med op til 70% rabat!

Bliver du ikke viderestillet? Klik her.

ASH bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og gøre dine køb hurtigere. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere

ok